Gode gadgets til marathonløberen

Løb er en meget populær sportsgren over hele verdenen. Men ingen sport uden konkurrence eller muligheden for at forbedre sig. Derfor er der da også udspringer forskellige typer af løb, heriblandt distanceløb som marathonløb.
Med tiden er der også kommet en del gadgets til marathonløberen, som gør løbeturen sjovere og mere sikker. Her er et lille udvalg:

Fitbit Flex

Et Fitbit Flex er et armbånd, man har på, mens man løber. Det fås i mange forskellige farver.
Et sådan armbånd kan måle, hvor aktiv man er i løbet af dagen. Det kan indebære, hvor mange skridt man tager i løbet af en dag, hvor langt man har bevæget sig alt i alt, hvor mange minutter man samlet set har været aktiv, og hvor mange kalorier man har forbrændt.

Armbåndet kan også vise, hvor meget man rykker sig mod sit mål om dagen.

Derudover kan armbåndet også fungere som en alarm, der holder styr på din søvn.

Endeligt er armbåndet også vandtæt.

Fitbit Flex koster fra 700 kroner og kan købes bl.a. i gadget-kategorien hos Made4men.dk.

Pulsure

Et pulsur kan være en god ide, hvis man hører til en af dem, der gerne vil holde styr på, hvor anstrengende man træner. Med et pulsur kan man måle, hvad ens hvilepuls og makspuls er, og hermed kan man regne ud, hvor høj ens puls skal være afhængigt af, hvilken slags træning, man søger.

Hvis man f.eks. gerne vil lave fedtforbrændingstræning, er det en god ide at træne ved en puls, der er ca. 60 % af ens makspuls. Skal man i stedet lave kulhydratforbrænding, er det en god ide at træne med en puls på over 80 % af ens makspuls.

Vil man hellere kombinere sin træning ved at lave intervaltræning, kan man da holde øje med, at pulsen svinger mellem 60-80 % af ens makspuls.

På den måde kan et pulsur fungere som en motivationsfaktor.

Løbevest, pandelampe og godt med tøj

Når det i Danmark bliver mørkt og koldt, er det meget vigtigt, når man løbetræner, at man ifører sig det korrekte tøj og udstyr. Her kan en løbevest, pandelampe og en masse tøj være en god ide.

En løbevest sørger for, at man som løber bliver set af andre, f.eks. biler og cyklister, så trafikuheld undgås. En pandelampe sørger for, at man som løber kan se, så man ikke kommer til at træde forkert og skade sig selv eller løber ind i noget. Og en masse tøj er altid fornuftigt i kolde tider, så man undgår forfrysninger.

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/hojdinabetyg.se/extreme-sports.dk/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Skriv et svar