Ekstremsportsudøver: Styr på din forsikring?

Selv hvis du tager på en almindelig skitur har du brug for en udvidet forsikring. Din almindelige ulykkesforsikring gælder ikke nødvendigvis, hvis du selv ’bringer dig i fare’ – på samme måde som din indboforsikring ikke gælder, hvis du har ladet døren stå åben om aftenen og inviteret tyven hjem.

Som udøver af ekstremsport – uanset om vi taler downhill-cycling, snowboard, luftsport eller noget fjerde – bringer du dig selv i større fare end en almindelig dansker hjemme på kontoret.

Det kræver en ekstra forsikring.

Hvad får du dækket?

Med en ekstremsportsforsikring får du:

  • Sikkerhed for du kan komme hjem, hvis du kommer alvorligt til skade. Danmark har et af de bedste sygehusvæsen i verden og hvis du skal opereres og til kræfterne igen vil du hellere det i Danmark end Rumænien eller Kroatien. Din hjemtransport betales.
  • Dækket også udgifter til din tandlæge i Danmark – ofte kommer udøvere af ekstremsport ud for især en knækket tand eller to og det kræver flere dyre behandlinger at råde bod på
  • Ofte også en invalideforsikring, hvis du er helt uheldig

Invalideforsikringen bør du under alle omstændigheder have helt styr på som udøver – både, når du er aktiv og når ikke.

At sammenligne med en rejseforsikring

En udvidet rejseforsikring til dig der udøver aktiv sport minder om en rejseforsikring. Du tegner den ofte for en given periode hvor du er ude at udøve sport. Du kan også tegne en der dækker i almindelighed, hvis du har integrereret din sport og hobby i din hverdag.

Du kan som med andre forsikringer med fordel sende den på udbud ved hjælp af en eller flere portaler og derved få en bedre pris:

  • FindForsikring
  • iForsikring
  • Tjenestetorvet m.fl. tjenester

Du bør dog starte med dit eget forsikringsselskab. Fordi at du er kunde her i forvejen kan de ofte lokkes til at give dig en ekstra god pris på den nye forsikring.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/hojdinabetyg.se/extreme-sports.dk/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Skriv et svar