Arbejde inden for sundhed og sport

Hvis din store interesse er sundhed, sport, optimering af din krops performance og hvad der hører til – hvorfor så ikke hjælpe andre med at optimere deres liv til hverdag?

Som vi har beskrevet i artiklen om finansiering af ekstremsport betaler de fleste atleter deres hobby med et almindeligt job – af egen lomme. For de fleste er det et job, der ikke har det mindste at gøre med deres passion for sporten.

Men sådan behøver det ikke at være. Især ikke, hvis du er ledig.

Her har vi nemlig samlet en række relevante kurser for kursusportalen Kurserforledige.dk, der kan være interessante for dig, der interesserer dig for ekstremsport og gerne vil arbejde med sundhed til daglig også:

Kostvejlederkursus for ledige

kostvejleder kursus

Dette hold kørte sidste gang i 2015 og det er ikke sikkert, der kommer flere datoer – men det er et spændende udgangspunkt og vi har derfor medtaget på listen alligevel.

Du bliver over 6 uger med afsluttende eksamen uddannet som kostvejleder med udgangspunkt i vægttab.

Du kommer til at hjælpe mennesker med høj vægt der har det svært i livet med at få det bedre. Et meget givende job, når du har haft en klient i et længere forløb og kiloene faktisk rasler af.

Overvej efter endt kursus, om du ønsker fast ansættelse eller tager springet og bliver selvstændig kostvejleder.

Sundhedskonsulent – At Work

at work vejleder kursus

At Work-kurset udmærker sig ved at du tager det som E-learning. Du behøver altså ikke transportere dig fra A til B og tilbage til A hverdag i de 6 uger, kurset varer. I stedet for lærer du hjemme. Der er stadig eksamen i kurset, så du får papir på dine egenskaber og derved står stærkere i jobsøgningsprocessen bagefter.

Som sundhedskonsulent kan du arbejde både i det offentlige, men det åbner også en dør til, at du kan arbejde som selvstændig. Du kan blive personlig kostvejleder og arbejde med andre dedikerede atleter såvel som personer, der blot ønsker at komme i bedre form, tabe kilo på maven og få større muskler.

Et spændende sundhedskursus med flere muligheder.

Social- og sundhedsassistent

Hvis du gerne vil arbejde med andre mennesker og ønsker et sikkert job med fast løn er social- og sundhedsassitent en god mulighed.

Kurset udbydes bl.a. i København og Aarhus og afholdes flere gange årligt.

Kurset varer 6 uger og afsluttes med eksamen, så du har papir på dine egenskaber.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/hojdinabetyg.se/extreme-sports.dk/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Skriv et svar